Neptunusweg 38  8938 AA Leeuwarden  Tel: 058 - 280 0852  Fax: 058 288 1712
Zoeken:
Home  >  Nieuws

Vacatures

Wij zoeken een

financieel administratief medewerker (minimaal 24, maximaal 32 p.w.)


Functieomschrijving
Als administratieve en financiële duizendpoot ga je aan de slag met een grote diversiteit aan taken.
Aan het hoofd van de afdeling, stuur je een groep van 3 medewerkers aan die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de gehele administratieve en financiële tak van de organisatie. Je ziet toe op de juiste verwerking van de facturatie en staat daarbij onze klanten dagelijks (telefonisch) te woord. Daarnaast ben je verbonden met een goede afwikkeling van de maandelijkse Btw-aangifte en draag je zorg voor het tijdig en correct doorvoeren en doorgeven van de salarisadministratie aan onze externe partner. Tevens ben je een belangrijke schakel in het automatiseringsproces van het bedrijf en kent de functie een aantal HR gerelateerde werkzaamheden zoals het voorraadbeheer op het gebied van werkkleding voor onze monteurs en het afhandelen van interne vragenstukken.

 

Lees meer >>

H&N multiprotections sponsor Harkemase Boys

Vanaf vandaag is H&N multiprotections sponsor van Harkemase Boys. De directie van het bedrijf volgt de prestaties van de Harrekieten al geruime tijd, daarom kon het sponsorschap niet uitblijven. De Boys en H&N multiprotections hebben een aantal overeenkomsten maar de belangrijkste is misschien wel de “meiinoar de skouders der ûnder” mentaliteit.

Lees meer >>

QR codes voor meer veiligheid

De nieuwste trend op het gebied van brandwerende doorvoeren is het vastleggen van doorvoeren in een logboek. Opzich niets bijzonders, ware het niet dat, door H&N multiprotections afgedichte doorvoeren worden gemarkeerd met een QR code. Deze QR code kan worden ingescand waardoor het in een klik duidelijk is waarmee een doorvoer is afgedicht en in wat voor scheiding hij zich bevindt.

Lees meer >> QR codes voor meer veiligheid

Lid Businessclub Cambuur

H&N multiprotections en Cambuur zijn een contract overeengekomen waardoor we per direct lid zijn geworden van businessclub Cambuur.

 

Lees meer >> Lid Businessclub Cambuur

Panden L'warden waren niet brandveilig

LEEUWARDEN - De panden in de binnenstad van Leeuwarden die vorig jaar oktober door een vuurzee werden verwoest, waren niet brandveilig. Vuur en rook verspreidden zich daarom veel sneller dan had gemogen. Bij de hevige brand kwam een 24-jarige inwoner van Leeuwarden om het leven.

 

Lees meer >> Panden L'warden waren niet brandveilig

Strengere eisen brandveiligheid stallen

Dieren zijn belangrijker dan voorwerpen en verdienen dus meer bescherming dan bijvoorbeeld ijskasten of bankstellen. Daarom moeten veestallen voortaan brandveiliger gebouwd worden.
Dat schrijft staatssecretaris Sharon Dijksma van Economische Zaken (EZ), mede namens de ministers Blok van Wonen en Rijksdienst en Opstelten van Veiligheid en Justitie, in een brief aan de Tweede Kamer.

Lees meer >>
pagina 1 van 3

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in onze producten, neem dan contact met ons op.

Lees meer »

Quickscan

Bent u niet zeker of uw gebouw brandveilig is? Dan kan onze brandpreventie-specialist uitkomst bieden.

Lees meer »

Copyright © 2014 H&N Multiprotections | Ontwikkeling website: Basticom