Neptunusweg 38  8938 AA Leeuwarden  Tel: 058 - 280 0852  Fax: 058 288 1712
Zoeken:
Home  >  Keuringen

Keuringen

Vergroot afbeelding

Veiligheid en betrouwbaarheid staan voor H&N multiprotections hoog in het vaandel. Daarom hebben we onze eigen keuringsdienst voor klimmaterialen en elektrische gereedschappen. Door de wet worden ze omschreven als ‘Elektrische arbeidsmiddelen’. H&N werkt met moderne gereedschappen en betrouwbare materialen van hoge kwaliteit. Ons personeel kan te allen tijde beschikken over de nieuwste en veiligste werktuigen.

Veiligheid voor alles
Het is in ieders belang dat de materialen waarmee onze en ook uw medewerkers werken, veilig en gekeurd zijn. Het risico van kortsluiting en brand is bij een elektrisch apparaat altijd aanwezig! Onveilige klimmaterialen kunnen voor veel onwenselijke situaties of zelfs ongelukken zorgen. Geen enkel bedrijf ziet graag een goede werknemer aan de kant staan. Voorkomen is beter dan genezen!

De keuring
Wij keuren ook voor u! Onze keurmeesters keuren uw ladders, trappen, steigers en andere klimwerktuigen. Daarnaast zijn ze ook bevoegd voor het keuren van alle door uw bedrijf te gebruiken elektrische gereedschappen en hulpmiddelen. Denk hierbij aan boren, elektrische scharen en snijapparaten, (verleng)snoeren, kabeldozen, haspels. Kortom: Alle elektrische apparaten die in uw bedrijf worden gebruikt.

Keuring volgens NEN/NEN-EN normen
Wij keuren en certificeren. Als onze keurmeesters langs zijn geweest, zijn uw toestellen veilig of weet u wat er aan mankeert. U krijgt een gedegen advies over reparaties of vervanging. Al onze keuringen van klimmaterialen en elektrische arbeidsmaterialen worden gedaan onder NEN-eisen.

Onze keuringsmeesters keuren klimmateriaal volgens de eisen van NEN 2484/NEN-EN 1004. De elektrische arbeidsmiddelen worden gekeurd volgens de normen van NEN 3140.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in onze producten, neem dan contact met ons op.

Lees meer »

Quickscan

Bent u niet zeker of uw gebouw brandveilig is? Dan kan onze brandpreventie-specialist uitkomst bieden.

Lees meer »

Copyright © 2014 H&N Multiprotections | Ontwikkeling website: Basticom