Neptunusweg 38  8938 AA Leeuwarden  Tel: 058 - 280 0852  Fax: 058 288 1712
Zoeken:
Home  >  Diensten  >  Brandwerend afdichten

Brandwerend afdichten

H&N multiprotections uit Leeuwarden is dé specialist op het gebied van het brandwerend afdichten van sparingen en doorvoeringen in Friesland en ver daar buiten. Ons landelijk werkend bedrijf beschikt over nauwkeurige en betrokken medewerkers die, in sommige gevallen, meer dan 20 jaar in het vak zitten. We beschikken daardoor over ruime ervaring op het gebied van brandwerende voorzieningen en -systemen.

Waarom brandwerende doorvoeringen? 

Zorginstellingen, verpleeghuizen, hotels, studentenhuizen en kantoren, nieuw of oud brandveiliger maken, daarin is H&N multiprotections gespecialiseerd. We doen dat door doorvoeringen (denk aan luchtkanalen, leidingen, naden en kieren) brandwerend te maken en brandkleppen toe te passen. Het resultaat: Goed afgedichte brandcompartimenten die zorgen voor veiligheid.

Altijd op de hoogte van bouwbesluit en innovaties

Voor het brandwerend afdichten van doorvoeringen gebruikt H&N multiprotections uitsluitend hoogwaardige producten die voldoen aan de geldende normen. Maar de echte kracht van ons bedrijf zit in onze medewerkers. Zij hebben jarenlange ervaring, zijn in het bezit van het VCA-basisveiligheidscertificaat en worden continu bijgeschoold. Zo zijn ze altijd op de hoogte van het bouwbesluit, technieken, materialen en noviteiten op het gebied van brandpreventie.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in onze producten, neem dan contact met ons op.

Lees meer »

Quickscan

Bent u niet zeker of uw gebouw brandveilig is? Dan kan onze brandpreventie-specialist uitkomst bieden.

Lees meer »

Copyright © 2014 H&N Multiprotections | Ontwikkeling website: Basticom